Ezért nem tudsz kilépni a barát zónából

2016. május 19. 11:41 - Nahlaas

Srácok, ez most Nektek szól...

Nem fogom szépen becsomagolni a szavaimat,előre is elnézést attól, akit ez zavar. Nem célom bárkit is megbántani, pusztán a saját véleményemet írom ki magamból.1.png

Ha néha előfordul, hogy a próbálkozásaidból (párkapcsolat) csak barátság lesz, az még belefér.

De ha folyamatosan csak a "barát zónában" rostokolsz minden lánynál, akkor azt tanácsolom kezdj el kicsit gondolkodni.

Elmondom egy konkrét példámat, hátha segíteni fog.

Adott volt egy srác, helyes, aranyos, kedves, rendes. Ezek a tulajdonságok alapvetően fontosak nekünk lányoknak egy kapcsolatban.DE!

Ne legyél mindig jó, anyuci jól nevelt kisfia, aki annyira, de annyira tiszteli a nőket, hogy mindenről, amit velem kapcsolatban csinálsz kikéred a véleményemet, és simulékonyan, konfrontáció mentesen viszonyulsz hozzám, mindig alkalmazkodva, úgy ahogy nekem jó. 

Szeretjük az érzelmileg önálló pasikat. Legyen önálló, tőlem független életed. Ne tudjam előre, hogy úgyis ráérsz hétvégén, ha kitalálok valamit. Ne helyezz minden elé mindig. Persze az nagyon jó, ha lehet rád számítani a nehéz helyzetekben, de ilyen szerencsére nem sűrűn van, szóval ne erre alapozz.

Ha pedig közös programot szeretnél velem,ne azt mondd, hogy : "- Menjünk oda, ahova Te szeretnél." Legyenek önálló ötleteid, legyél kreatív. Ezek alapján is egyre többet tudok meg rólad. (Ez sajnos már meglévő kapcsolatokban is gyakori probléma -  barátnőimtől sűrűn hallom...) maxresdefault.jpg

A másik dolog, amit még észre vettem, hogy a mai srácok (tisztelet a kivételnek), annyira próbálnak udvariasak lenni a lányokkal, nőkkel, hogy már túlzásba viszik. Srácok, legyetek tökösek!!! Kérlek!

Ne kérj engedélyt rá, hogy megfogd a kezem, vagy hogy megcsókolj. Vedd a jeleket, hogy vevő lennék-e rá, és cselekedj.  Ha esetleg félre értetted őket, akkor sincs semmi baj, az sem kudarc, hisz tanulsz belőle, és legközelebb, már jobban felismered a "zárt kapukat". Ha normális lánnyal akadtál össze, akkor nem lesz ciki a helyzet, jól fogja ezt is lereagálni (és ki tudja, ha kellően kitartó vagy, lehet be fog jönni neki). 

Pl: Ültök a padon, majd úgy döntötök elindultok. Ám pár lépés után hirtelen megfogod a kezét, visszahúzod magadhoz közel, a szemébe nézel pár másodpercre, majd megfogod az arcát és magadhoz húzod, megcsókolod. Ha bejössz neki, hidd el odáig lesz ettől a határozottságtól, és örökre elteszi a kedvenc pillanatai közé ezt az első csókot.

Igen, ez más sajnos határozottságnak számít manapság... Ritka vendég.

Tudom már sokszor hallottátok, hogy szeretjük a rossz fiúkat. Ez tényleg igaz! De miért is ne lehetne egy alapvetően rendes srácban is "rosszaság"? A rossz fiúkban van valami dög. Izgalom. Veszély. Kiszámíthatatlanság. Ha ezeket a megfelelő arányban tartod, akkor a lány oda lesz érted.

Szeretjük, ha haza érve rögtön magadhoz rántasz, elkapsz és őrült csókcsata kezdődik (ami persze nem kell, hogy itt véget érjen). Majd végül a szétdobált ruhák között fekve megkérded : - "Milyen napod volt Kincsem?" Azt hiszem nyilvánvaló, hogy nem fogsz negatív választ kapni ;) 

 

Szóval, srácok! 8ac851bfecaba58ed5cd1a7710768b77.jpg

Ne féljetek férfiak lenni. Éreznünk kell ,hogy azok vagytok, hogy tudjunk mi is nők lenni mellettetek!

Kell, hogy érezzük az erőt, hogy mi lejjebb adhassunk belőle. A mai világban a nők egyre erősebbek lesznek fizikailag és lelkileg is, ám ezzel egy ütemben a srácoknál is változás látható, csak sajnos ellentétes irányba. És ez a kettő egyre jobban erősödik, aminek következtében egyre több ember siklik el egymás mellett, nem találnak megfelelő párt. 

 

Csak, hogy a sport mellett is kampányoljak "kicsit" : Ha elkezdtek edzeni, megerősödtök. Fizikailag és lelkileg is. És attól, hogy érzed, hogy ki tudod nyomni az 50-60 majd 70 kg-t is fekve (csak hogy olyan példánál maradjak, amit mindenki el tud képzelni) megnő az önbizalmad és Te is érezni fogod, hogy erős vagy, hogy férfi vagy! Minden téren! Az erő szexi. Az erős férfi még szexibb! 

 

A régi időkben, amik3b1f62b7c2a322ab856821e98a256554.jpgor az embereknek még harcolniuk kellett (valóban harcolni), akkor könnyebb volt férfinak maradni. Ez a fajta nyers erő az, ami hiányzik nekem a mai pasikból.

Visszatérve a srácra, akiről írtam...  Ha meglett volna benne az a bizonyos spiritusz, amiről írtam, akkor valószínűleg most is lila ködben úszkálva ülnék egy padon, és nézegetném a repdeső madarakat. Egyszóval totál odáig lennék meg vissza. Mert minden más adottsága megvolt hozzá, hogy egy baromi jó pasi legyen belőle.

End of the story.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadlak.blog.hu/api/trackback/id/tr828728008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása