Sporthacuka bakik

2016. április 15. 15:44 - Nahlaas

Ékszer és hajviselet edzés közben

Mindig elcsodá1aee35ea0fee92d565ceba372dad982d.jpglkozom akkor, amikor sportemberekről látok videót, (mert éppen az edzéseit akarja reklámozni, vagy egy reggeli műsorban megmutatja a Csókolomnak, hogy hogyan kellene ezt és azt helyesen végrehajtani) és látom, hogy van rajta egy csomó ékszer, lóg a haja a szemébe...

De miért is?

Férfiakon, nőkön vegyesen : karkötő, nyaklánc, piercing, orrkarika és a többi. (Valamint a "baromi jól kinéző", de sportoláshoz totál alkalmatlan frizura - értsd: lányoknál félig felgumizott haj, amitől aztán úgy néznek ki, mint aki most kelt ki az ágyból egy nagy hancúr után. Elhiszem, hogy ez a pasikat totál begerjeszti, még ha tudat alatti is a dolog, de nekem, mint sportoló (harcművészetet űző) nőnek azért ez sántít egy cseppet. 

Nagyon jól tudom mennyire zavaró tud lenni, hogy a szemembe, számba, orromba lóg a hajam edzéskor, miközben épp a 60. kitörést csinálom, vagy teszem azt egyenes ütést gyakorolunk párban, kesztyűben. Olyankor egyáltalán nem az érdekel, hogy szexisen boruljon a vállamra a hajam. Jó szorosan összefogom copfba, aztán mehet az edzés.shorthiit-720x380.jpg

És ráadásul veszélyes is!!!!

Beakad, beszorul és máris kitépted a füledből a fityegőt, vagy a köldököd szakad fel a piercing-től, amit bent hagytál. 

A mi edzéseinken az újaknak ez az egyik első dolog, amit elmond az edző.

"Vegyél le minden ékszert magadról, mert különben az edzőpartnered fogja levenni. Csak az lehet, hogy kicsit fájni fog." 

Jóóóó, tudom, hogy nem mindenki az edzésért jár edzeni. Ne magamból induljak ki stb. stb.

 Na de akkor kiből? Magamnak én vagyok kéznél :P 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadlak.blog.hu/api/trackback/id/tr948630608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása